Home » Over Alanyatravel

Over Alanyatravel en het reisbureau Travelbert@ReisburoApollo

In Alanya is er voor iedereen wat te beleven !
Welkom op mijn website met vakanties en tickets naar Alanya! Mijn naam is Egbert Jonker en ben ruim 35 jaar professioneel actief in de reisbranche.
Eerst werkzaam voor de ANWB en TUI en daarna als zelfstandig ondernemer met een Holland International reisburo in Heiloo en later een Thomas Cook Travelshop in Zaandam. Mijn reisbureau heet Travelbert.
Momenteel werk ik samen met Reisburo Apollo die diverse filialen in Noord-Holland heeft. Alle reisbureau boekingen lopen via Reisburo Apollo welke is aangesloten bij ANVR en SGR. Dat is dus wel zo veilig en vertrouwd.
Je vind me daarom meestal terug met Travelbert@ReisburoApollo.


Waarom een speciale website over Alanya ?

Alanya is één van mijn favoriete bestemmingen, ik kom er al 25 jaar en heb er onlangs vier jaar lang gewoond en gewerkt. Nog steeds ben ik een aantal maanden van het jaar in Alanya te vinden. Door een combinatie van het alledaagse Turkse leven en toeristische voorzieningen heeft deze stad heel het hele jaar door veel te bieden. Van leuke kleine authentieke plekjes en restaurantjes tot modern toeristisch vermaak. De stad heeft een internationaal karakter vanwege de verscheidenheid aan nationaliteiten van de bewoners. 
De prachtige stranden en de natuur in het achterland maken het plaatje compleet. Heb je vragen over Alanya of over de reizen op deze website ? Ik beantwoord deze graag en vertel u dan ook meer over mijn passie voor Alanya.


Waarom uw vakantie laten verzorgen door de Alanyatravel ?

  • Alanyatravel is een website van Travelbert@ReisburoApollo. Reisburo Apollo is aangesloten bij ANVR en SGR
  • Zelf kiezen tussen online boeken of laten verzorgen voor dezelfde prijs. Indien je online boekt, dan gaat de afhandeling van de reservering direct via de reisorganisatie waar je online boekt. Je reisbureau reservering loopt via Travelbert@Reisburo Apollo en ik ben je contactpersoon. Zoals hierboven omschreven valt de boeking dan onder de ABNVR en SGR voorwaarden. 
  • Onafhankelijk advies: Alanyatravel is niet gebonden een een bepaalde reisorganisatie. Er is veel keus in vakanties en tickets en ik zal altijd de prijs van de gevonden vakantie of tickets vergelijken.
  • Extra services op verzoek mogelijk zoals het bijboeken van bagage, stoelen reserveren, online inchecken, parkeerplaats op de luchthavens, autohuur, transfers, excursies en afhandeling van eventuele klachten of vluchtvertraging.
  • Vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht.
    Makkelijk bereikbaar en snel antwoord. Ook in het weekend of in de avonden reactie op je e-mail bericht.
  • Mijn kennis over Alanya: ik ken de restaurants, winkels, bijna alle straten en heb ook vele hotels en appartementen zelf bezocht. Op je vragen heb ik meestal gelijk een antwoord en vanwege mijn connecties in Alanya, kan er altijd iemand gaan vragen of kijken als je iets wilt weten waar ik niet direct antwoord op heb.